Instalacija klima uređaja

Bez obzira da li Vam je potrebna instalacija nove klime za domaćinstvo ili komercijalni objekat – DARENS stoji na usluzi!

Nisu sve klime iste, niti se ugrađuju na isti način (obične, invertor…). Možete biti sigurni da su svi u DARENSu obučeni za rukovanje bilo kojom vrstom instalacija klima uređaja.

Jednom kada je jedinica instalirana, osiguraćemo da sve funkcioniše ispravno. Sposobni smo i za rad sa pametnim termostatima i pametnim kućnim sistemima koji koriste tehnologiju za kontrolu klima sistema.

Popravka klima uređaja

Bilo da se radi o klimi u Vašem domaćinstvu ili komercijalnom objektu – DARENS je tu za Vas! Sve što trebate da uradite jeste da nas pozovete, a naši tehničari će izaći na teren i utvrditi tačno o kakvom kvaru se radi.

Održavanje klima uređaja

Da bi klima dobro funkcionisala potrebno ju je održavati. Tu su periodična čišćenja filtera i ostalih stvari. I u ovom segmentu se možete u potpunosti osloniti na DARENS!

Dozvolite našim profesionalcima da Vam pomognu u svakom trenutku! Naši tehničari poseduju veštine i znanje kada su u pitanju servisi na uređajima, a godine iskustva proizvele su brojne zadovoljne klijente.

Servis i popravka klima uređaja - Novi Sad - Petrovaradin
Servis i održavanje  klime - Novi Sad - Petrovaradin

Šta od nas možete očekivati

KVALIFIKOVAN KADAR

BRZ DOLAZAK

PRISTUPAČNA CENA

GARANTOVANO ZADOVOLJSTVO

Servis, popravka i ugradnja električnih delova bele tehnike - DARENS - Novi Sad

Potreban Vam je majstor za popravku kućnih aparata i bele tehnike?

Ne časite ni časa! Pored širokog spektra usluga, odlikuje nas i njihovo besprekorno izvođenje!