Usluge popravke profesionalnih uređaja za ugostiteljske objekte

Ako želite da otvorite novi ugostiteljski objekat, moraćete da kupite komercijalne uređaje. Ova vrsta opreme veoma je važna za Vaš restoran, tako da je od presudne važnosti da kupite najbolju opremu za kuvanje i pripremanje ukusne hrane za svoje goste.

Evo korisnog vodiča za sve dostupne komercijalne uređaje.

Komercijalni asortiman uređaja – plinski ili električni?

Jedna stvar koju treba znati u vezi sa komercijalnim asortimanima uređaja jeste da se proizvode u električnim ili plinskim modelima. Obe varijante imaju svoje prednosti i nedostatke.

Plinski uređaji su mnogo moćniji i pogodniji za veće prostore. Plinski uređaji se zagrevaju brže i obično su mnogo izdržljiviji i jela se brže spremaju. Friteze, roštilji i plinske peći obično su u komercijalnim kuhinjama, jer nude mnogo više snage. Sve u svemu, ovaj asortiman komercijalnih uređaja sadrži manje komponenti i može se lakše održavati.

Uprkos svemu ovome, ipak neki od komercijalnih električnih uređaja nude prednosti. Na primer, električne pećnice pružaju bolje karakteristike za pečenje. Električni komercijalni uređaji često su lakši i mnogo sigurniji za upotrebu, a i jeftiniji su. Većina manjih komercijalnih uređaja, poput tostera, isključivo su električni.

Različite vrste komercijalnih uređaja

Na raspolaganju je mnoštvo različitih komercijalnih uređaja, koji su posebno dizajnirani za Vaše tačne potrebe. Evo nekoliko različitih modela komercijalnih uređaja koje možete kupiti, a koji će Vam biti vrlo korisni:

Komercijalni aspiratori
Aspiratori su neophodan deo komercijalne kuhinje. Potrebni su za bezbednu upotrebu kuhinje, kao i za usklađivanje sa zdravstvenim zakonima. Aspiratori nude nekoliko različitih namena. Mogu se koristiti za uklanjanje dima, pare i toplog vazduha iz kuhinje tokom kuvanja. Takođe, se mogu koristiti za uklanjanje masnoća i čestica hrane. Nijedna komercijalna kuhinja ne bi mogla da funkcioniše bez dobrog sistema ventilacije.

Komercijalne friteze

Od pomfrita do pilećih krilca – u komercijalnoj fritezi može da se pripremi mnogo ukusne hrane za restoran. Neke od ovih namirnica jednostavno se ne mogu pripremiti bez dostupnih komercijalnih friteza. Reč je o aparatima koji će uskoro biti izvrsno sredstvo za spremanje predjela i priloga.

Možete birati između plinskih ili električnih friteza. Električne friteze se duže greju, ali se i brže oporavljaju između ciklusa prženja. Takođe su mnogo lakše za korišćenje. Plinske friteze se sporije greju, ali duže održavaju toplotu. Pored električnih ili plinskih, možete kupiti stand-up friteze. Mogu se nabaviti u svim varijantama različitih veličina i količina, zavisno od vaših potreba.

Profesionalni roštilj

Roštilj je uglavnom centar restoranske kuhinje. Važno je da grill Vašeg restorana radi prema vašim potrebama. Komercijalni roštilji se prave u svim oblicima i modelima, a važno je odabrati onaj koji je najprikladniji za ono što kuvate. Plinski roštilji isporučuju veću i bržu toplotu. Takođe, spremanje roštilja na njima je ravnomernije. Električni roštilji su obično jeftiniji i ponekad imaju više funkcija. Međutim, električni roštilji se polako zagrevaju i teži su za održavanje.

Komercijalne pećnice

Pečenje je odlična metoda koja se može koristiti za razne obroke. Ova vrsta pripreme hrane je energetski efikasna i jeftinija. Komercijalne pećnice mogu biti električne, plinske ili mikrotalasne. Takođe, možete nabaviti kotlove za paru, kombinovane peći, generatore pare…

Komercijalni toster

Komercijalni tosteri potrebni su za kuhinje i restorane koji poslužuju doručak. Tosteri mogu biti veoma različiti, zavisno od upotrebe. Možete nabaviti ravne tostere (odlične za tost), komercijalne pop-up tostere, tostere na rolerima, toster za pečenje na žaru i još mnogo toga.

Komercijalna specijalna oprema za kuvanje

Neke posebne namirnice se ne mogu spremati uz pomoć standardnih komercijalnih aparata – posebno ako ih želite pripremu u velikoj količini. Ovde na scenu stupa specijalna oprema za kuvanje. Ova oprema može da obuhvati šporet za testeninu i još mnogo toga.

Ukoliko neki od ovih ili ostalih uređaja počne da pokazuje neke čudne simptome ili u potpunosti prestane sa radom – DARENS je tu da pomogne!

Naša firma pruža visokokvalitetne usluge popravke profesionalnih uređaja za ugostiteljske objekte. Bez obzira da li imate probleme sa industrijskim frižiderima, rashladnim vitrinama, šporetima ili mašinama za pranje posuđa, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne.

Naša usluga popravke profesionalnih uređaja za ugostiteljske objekte obuhvata:

  • Dijagnostiku kvara: Naši iskusni tehničari će pažljivo pregledati uređaje i identifikovati uzrok problema.

  • Popravku i zamenu delova: Ukoliko je potrebno, vršimo popravke na licu mesta i zamenu neispravnih delova sa originalnim rezervnim delovima visokog kvaliteta.

  • Redovno održavanje: Pored popravke, nudimo i redovno održavanje uređaja kako bismo sprečili potencijalne kvarove i produžili njihov vek trajanja.

Dozvolite našim profesionalcima da Vam pomognu u svakom trenutku! Naši tehničari poseduju veštine i znanje kada su u pitanju servisi na uređajima, a godine iskustva proizvele su brojne zadovoljne klijente.

Popravka profesionalnih uređaja za ugostiteljske objekte, Novi Sad, Petrovaradin, majstor
Popravka profesionalnih uređaja za ugostiteljske objekte, Novi Sad, Petrovaradin, majstor

Šta od nas možete očekivati

KVALIFIKOVAN KADAR

BRZ DOLAZAK

PRISTUPAČNA CENA

GARANTOVANO ZADOVOLJSTVO

Servis, popravka i ugradnja električnih delova bele tehnike - DARENS - Novi Sad

Potreban Vam je majstor za popravku kućnih aparata i bele tehnike?

Ne časite ni časa! Pored širokog spektra usluga, odlikuje nas i njihovo besprekorno izvođenje!