Kada su bojleri u pitanju, DARENS Vam nudi instalaciju, popravku i održavanje!

Kada kupite novi bojler ne možete priuštiti sebi da Vam ga postavi bilo ko, već ćete želeti da to uradi profesionalac. Na nekim stvarima se u životu ne sme štedeti, a instalacija bojlera je jedna od njih.

Naša usluga instalacije bojlera je brza, efikasna i prilagođena vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potrebna zamena starog bojlera ili instalacija potpuno nove jedinice, naši stručnjaci će pružiti profesionalno i pouzdano rešenje.

Ništa gore kada Vas bojler iznenadi i ostanete bez tople vode! Ukoliko Vam se baš to desi (ili neki drugi od kvarova bojlera) – javite nam se.

Popravka bojlera

Kada je u pitanju popravka bojlera, naš tim je spreman da brzo reaguje i reši sve probleme koje možete imati. Bez obzira da li je u pitanju curenje, loša regulacija temperature ili bilo koji drugi kvar, naši stručnjaci imaju znanje i iskustvo da identifikuju i reše problem na efikasan način.

Redovno održavanje bojlera je ključno za produženje njegovog veka trajanja i održavanje visokih performansi. Naš tim nudi pouzdane usluge održavanja koje uključuju proveru stanja bojlera, čišćenje i podešavanje, kao i zamenu delova koji su podložni habanju. Redovnim održavanjem možete smanjiti rizik od kvarova i uštedeti na dugoročnim troškovima popravki.

Naš zaštitni znak je da redovno nadograđujemo sve naše alate, znanje i postupke u radu kako bismo bili deo savremenih tokova u našoj branši, a što rezultira visokim  korisničkim zadovoljstvom.

Uz našu stručnost, iskustvo i brzu uslugu, garantujemo vam zadovoljstvo i sigurnost kada je u pitanju vaš bojler. Kontaktirajte nas danas i prepustite brigu o vašem bojleru nama!

bojler servis

Šta od nas možete očekivati

KVALIFIKOVAN KADAR

BRZ DOLAZAK

PRISTUPAČNA CENA

GARANTOVANO ZADOVOLJSTVO

Servis, popravka i ugradnja električnih delova bele tehnike - DARENS - Novi Sad

Potreban Vam je majstor za popravku kućnih aparata i bele tehnike?

Ne časite ni časa! Pored širokog spektra usluga, odlikuje nas i njihovo besprekorno izvođenje!